Post by leoforsaresle on Feb 9, 2022 10:03:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τα κουπόνια ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Υπέροχο παιχνίδι. Αλλά μετά τη συντήρηση του διακομιστή, λαμβάνω συνέχεια το σφάλμα: "Ασταθές δίκτυο...". Κάνω απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση μία φορά. Τώρα πρέπει να κάνω Switch UID. Αλλά, πάλι, εμφανίστηκε το «Ασταθές δίκτυο...». Έχω ελέγξει την κατάσταση του δικτύου και δεν υπάρχει τίποτα. Τώρα λοιπόν, δεν μπορώ να αλλάξω UID. Παρακαλώ, διορθώστε το. Αυτό είναι ενοχλητικό και δεν θέλω να πληρώσω για νομίσματα μόνο και μόνο για να πάρω πίσω ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Καλό δεν λέω 😉😉😉😉😉
παιξτε minecraft οχι αυτη την μαλακια
Mini World: CREATA ماجراجویی ila
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά ακόμα δεν το έχω ευχαριστηθεί! Αν θέλετε να φτιάξετε ένα καλό, ενδιαφέρον και διασκεδαστικό παιχνίδι, προσθέστε περισσότερα πρόσθετα! Ή σαν χωρικός και μερικά διαφορετικά ζώα, ξέρεις σαν το minecraft! Το Minecraft είναι υπέροχο και υπέροχο, απλά λέω να προσθέσετε περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα στο παιχνίδι σας εντάξει!
Αγαπώ πολύ αυτό το παιχνίδι. Ξεκίνησε από το 2018. Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, πολλοί τρόποι να είσαι δημιουργικός, σενάρια, triggers και πολλά πράγματα, μου αρέσει το πώς «προσπαθείς» να μην αντιγράψεις το Minecraft. Αλλά τώρα, γιατί καταργήσατε τη λειτουργία για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης; Αυτό είναι πραγματικά μεγάλο κακό για μένα και για τους περισσότερους παίκτες.
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά υπέροχο, είναι διασκεδαστικό και απλό, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα, για παράδειγμα, όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα δωμάτιο για κάποιον, πρέπει πρώτα να το μοιραστείτε και είναι μπερδεμένο. Επιπλέον, μερικές φορές παρουσιάζει πρόβλημα και δεν σας αφήνει να μπείτε σε δωμάτια ή να ανοίξετε ένα. Αλλά εκτός από αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι
Δεν έχω ιδέα τι συνέβη, απλώς το έπαιζα για λίγες μέρες μέχρι να το ενημερώσω σε αυτή τη νέα έκδοση, μετά το BAM, για ένα δευτερόλεπτο εμφανίζεται ένα σημάδι σφάλματος όταν προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι, μετά πηγαίνει στο κανονικό γιγάντιο δέντρο και φόντο χωριού μέχρι να μαυρίσει και να με διώξει, μπορείς να το διορθώσεις αυτό σε παρακαλώ;
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο δροσερό που μπορείτε με τον φίλο σας να είναι σαν το Minecraft
Παλαιότερα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά αυτή η νέα έκδοση είναι τόσο τρομερή τρομερή και πιο τρομερή. Παλαιότερα ήταν ένα παιχνίδι 5 αστέρων. Αλλάξτε την αρχική σελίδα κανονικά, καθώς και την εργαλειοθήκη και τον τρόπο χρήσης της. Το προηγούμενο ήταν το καλύτερο. Παρακαλώ, είναι ένα εγκάρδιο αίτημα. Σας παρακαλούμε. Εάν αλλάξετε την αρχική σελίδα και τον μηχανισμό της εργαλειοθήκης ξανά κανονικά, τότε σίγουρα θα έδινα μια βαθμολογία 5 αστέρων. Επίσης μην το αγνοήσετε αυτό.
Πάτησα την εφαρμογή αλλά η οθόνη μου συνεχίζει να μαυρίζει.
Einaiiii san to minekraftttt kateuasteto kai den ueli internet.coooolllllllllll👍👍🏆
Είναι καλό γενικά, αλλά όταν θέλεις να παίξεις με φίλους, υστερεί τόσο άσχημα παρόλο που έχεις καλό ίντερνετ. Τώρα δεν μπορώ καν να συνδεθώ στο διαδίκτυο σε αυτό το παιχνίδι. Διορθώστε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό
Απλα τελειο!!!
Η αγορά κάτι στο παιχνίδι είναι πραγματικά αναξιόπιστη. Συνεχίζω να λαμβάνω την απάντηση λέγοντας ότι "είσαι ήδη κάτοχος αυτού του προϊόντος", αλλά δεν μου δίνεται αυτό που πλήρωσα. Είναι έτσι τόσες φορές ήδη.
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι Μου αρέσει, δίνω περισσότερες ενημερώσεις creata Μου αρέσει η προσωπικότητά σας στα στούντιο παιχνιδιών σας, llc ή περισσότερα Σας ευχαριστώ σας ευχαριστώ.
Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ ωραιο
Τελειο αλλα να εξει και καλητερα παιχνιδια οκ?
Ορισμένα μπλοκ είναι εντελώς κλειδωμένα από το multiplayer, δεν μπορείτε να φιλοξενήσετε (ακόμα και στο lan) χωρίς να ξοδέψετε ώρες σε ένα φασόλι που απλά κάθεται, κ.λπ. κ.λπ. Απλώς μην το εγκαταστήσετε, αντ' αυτού πάρτε το Minecraft. Το Minecraft pe μπορεί να κοστίζει χρήματα, αλλά τουλάχιστον αξίζει τα χρήματα.
Mini World: CREATA ماجراجویی vyvp
Mini World: CREATA სათავგადასავლო vjy
Μπορείτε να προσθέσετε κάτι, pls είναι ότι πολλοί πρέπει να χρησιμοποιήσουν χρήματα πώς θα πάρω τόσα πολλά, η μαμά μου μην με αφήσετε να αγοράσω, αν μπορείτε, Προσθέστε ωραία πράγματα και μην χρησιμοποιήσετε χρήματα για να αγοράσετε, αυτό θα είναι καλό
Μου αρέσει πολύ, αλλά λέει ότι είναι ένα παιχνίδι sandbox, αλλά πρέπει να ξεκλειδώσετε κάποια πράγματα και φαίνεται απλώς σαν ένα πολύ καλό Ripoff του Minecraft. Δεν προσπαθώ να πω ότι δεν είναι εντελώς πρωτότυπο, αλλά απλώς φτιάξατε το Minecraft με πρόσθετα και πακέτα υφής.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά από την ενημέρωση 27/5/2019, το παιχνίδι κολλάει όταν ανοίγετε έναν χάρτη. Κάθε χάρτης!! Devs παρακαλώ διορθώστε αυτό, για να μπορέσω να σκοτώσω μερικούς δαίμονες!
Kitchen Scramble 2: World Cook Hygge mcig
Το μόνο πρόβλημα που έχω με αυτό το παιχνίδι είναι ότι οι μέλισσες είναι αυτόματα εχθρικές. Α) αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, Β) υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς και Γ) με σκοτώνουν κάθε φορά που προσπαθώ να ολοκληρώσω οποιαδήποτε από τις αποστολές. Αλλάξτε το έτσι ώστε οι μέλισσες να είναι ουδέτερες και μόνο να τους επιτεθείτε είναι να τους επιτεθείτε ή να φρενάρετε την κυψέλη τους. Ευχαριστώ.
Εύχομαι να έχετε γκόλεμ ή χιονάνθρωπους για να βοηθήσετε και να υπερασπιστείτε
Ήθελα απλώς να πω ότι ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που έπαιξα αυτό το παιχνίδι. Τα γραφικά και ο έλεγχος χαρακτήρων και όλα τα πραγματικά ωραία χειροτεχνήματα είναι απίθανα!! Ωστόσο, το πιο απαίσιο μέρος είναι ότι δεν μπορείτε να περπατήσετε έξω από το Day ή το Nite χωρίς το σπίτι σας να περιβάλλεται από ένα σμήνος κακών, να σας σκοτώσει επανειλημμένα - μετά ζητήστε πραγματικά χρήματα αν δεν μπορέσετε να εξερευνήσετε το enuff για να κερδίσετε τίποτα στο παιχνίδι νομίσματα!! Πραγματικά απογοητευμένος Δεν το συνιστώ!!
Αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά συνεχίζει να με διώχνει όταν προσπαθώ να συμμετάσχω! Διορθώστε αυτό το σφάλμα ή οτιδήποτε άλλο
γιατί στο διάολο ήταν λάθος με αυτό το παιχνίδι;! mad year παίζω αυτό το παιχνίδι χωρίς καθυστέρηση... και τώρα που μπαίνω στον κόσμο μου... Κινούμαι για 2 δευτερόλεπτα και έχει κολλήσει... Προσπαθώ να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου 3 φορές αλλά δεν δούλεψε... ακόμα κολλημένος μετά από 2 δευτερόλεπτα!
Mini World: CREATA ماجراجویی ila
Μου άρεσε πριν ενημερωθεί στις 5 Αυγούστου 2021 😭😭😭😭 Τώρα είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσω. Θα έδινα 4 αστέρια αν δεν ήταν αυτή η ηλίθια ενημέρωση
τώρα, όταν μπαίνω, έχω λευκή οθόνη με τη μικρή γραμμή φόρτωσης και τα εφέ επίσης μετά τη γραμμή φόρτωσης θα μοιάζει πίσω, αλλά ξέρω ότι δεν το έκανε και θα πάρει έτσι ώστε να κάνει άδεια απεγκατάστασης, οπότε παρακαλώ διορθώστε το λευκό Το θέμα για το οποίο μιλάω για τόσο καιρό εντάξει; Τελείωσα τώρα
Το μισούσα τώρα γιατί το νέο παράθυρο συνταγών χειροτεχνίας (κάθε φορά που χρησιμοποιώ το σφυρί δημιουργίας) δεν θα εξαφανιστεί όταν πατήσω το κουμπί X, απλώς μπλοκάρει την οθόνη μου και δεν με αφήνει να παίξω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!? 😡 ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ!
Παίζω αυτό το παιχνίδι πριν και το απεγκατέστησα, αλλά τώρα το κατεβάζω και χρειάζεται... SSIOOOOOOO LONGGGG ξέρω ότι δεν είναι πρόβλημα από το παιχνίδι αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ.
Παίζω για εβδομάδες αυτή τη στιγμή με αυτό το παιχνίδι και το απολαμβάνω, αλλά ξαφνικά όταν άνοιξα τον κόσμο μου, μόλις πέθαινα από το αδιέξοδο όλο το περιεχόμενο του αποθέματός μου εξαφανίστηκε ακόμα και το περιεχόμενο των δύο μεγάλων κουτιών αποθήκευσης . Τα μεταλλεύματα, τα ξύλινα εργαλεία τροφίμων και άλλα υλικά εξαφανίζονται ξαφνικά μέσα στο κουτί αποθήκευσης. Μακάρι να μπορούσατε να διορθώσετε αυτά τα σφάλματα.
Λυπάμαι που το λέω αλλά μου αρέσει, αλλά ο λόγος που του έδωσα ένα 3 αστέρι αντί για ένα 5 αστέρι είναι επειδή ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗ ΣΤΟ MEH ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ROGLOX ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ!
Είναι διασκεδαστικό, αλλά έχει χαλάσει, δεν μπορώ να παίξω, παρακαλώ φτιάξτε😭😭😭😭
Κλανια
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, απλά η χειροτεχνία είναι τόσο δύσκολη τώρα που θα πρέπει απλώς να επαναφέρουν την παλιά χειροτεχνία επειδή αυτό είναι τόσο κακό που δεν ξέρω καν πώς να φτιάξω πια μια πισίνα ή πανοπλία με διαμάντια και επίσης θα έπρεπε να έχουν έτσι είστε τόσο ο λογαριασμός σας ή είναι πιο εύκολο να φτάσετε και θα πρέπει επίσης να αποκλείουν την κλωτσιά ατόμων και τη μαύρη λίστα, επειδή μερικές φορές αυτό δεν είναι καν και διέγραψαν τα μισά από τα παιχνίδια στη συλλογή
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
😂😂😂😂😂😂👎
Η νέα ενημέρωση δεν φορτώνει γρήγορα ακόμη και με σύνδεση δεδομένων 5G. Δεν με αφήνει να ανεβάσω χάρτη για να μπορώ να παίξω multiplayer.
Δεν μπορώ να παίξω εκτός σύνδεσης
Το παιχνίδι δεν λειτουργεί μετά την ενημέρωση πολύ κακή ενημέρωση πριν από την ενημέρωση λειτουργεί σωστά αλλά τώρα δεν λειτουργεί😡😡😡
Πολλά σφάλματα στο παιχνίδι και ασταθής. Τα ζώα μπορούν να βγουν από τους φράχτες κατά την αναπαραγωγή, η κοινή χρήση χαρτών μόνο μοιράζεται όπως 200-300 μπλοκ, ενώ τα υπόλοιπα είναι αποκομμένα. Ορισμένοι χάρτες έχουν λάθη και είναι ασταθείς όταν οι φίλοι συμμετέχουν και παίζουν, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ορισμένες λειτουργίες, όπως τρενάκια λούνα παρκ, λόγω προβλημάτων καθυστέρησης. Δεν προτείνεται. Το καλύτερο είναι να πάτε για minecraft. Πολύ πιο σταθερό.
ενε. Το. Πιο καλιτερο. . Παιχνίδι
Please do not assume that a book's appearance in Google Book Search means it can be used in any manner anywhere in the world.
Το Constant σταματά να λειτουργεί και δεν επιτρέπει σε κανέναν να συνδεθεί. Σήμερα είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που συνέβη αυτό.
Βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με 3 στα 5 αστέρια γιατί είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, το μόνο μεγάλο πρόβλημα που έχει είναι ότι πάντα καθυστερεί όταν παίζει για πολλούς παίκτες με φίλους. Αν ενταχθούν στον κόσμο τους, το τηλέφωνό μου καθυστερεί, και αν ενταχθούν στον κόσμο μου το τηλέφωνό τους καθυστερεί.