Post by leoforsaresle on Feb 9, 2022 9:48:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Bože ale mrzne tak že musím baterku vybrať radšej si ju zahrám na Fb
Vymazal som túto hru pred viac ako rokom kvôli pomalosti a zaseknutiu nahrávania. Vrátim sa a stále robí to isté. Toto treba opraviť.
Rumy sú niekedy pomalé..
Byť dobrou hrou. Posledných približne 6 mesiacov hra zaostáva. Niekedy hra pri hraní stmavne a bude musieť ex. Mixér a zariadenie na pečené hovädzie mäso sa otáčajú nepretržite a musia hru ukončiť. Aj keď sa hra pokazí, strácam zásoby, ktoré sa nevracajú, keď sa hra pokazí. Keď pri podávaní jedla ťuknete na ľavú hornú stranu v blízkosti alebo na zlatú pokladnicu, aby ste obslúžili klienta na vzdialenejšom mieste, hra prejde do režimu pozastavenia a objaví sa obrazovka pozastavenia.
Join & Strike ઍક્શન emt
Nemôžem otvoriť určité úrovne (minulé), ktoré chcem dosiahnuť na 3 hviezdičky. Tiež som nedokončil denný quest, pretože úroveň sa neotvorí. Vymažem vyrovnávaciu pamäť, stále to isté.pls.help.
Teraz sa zdá, že odmeny získané po hraní reklám tiež nefungujú, všetky prémiové ingrediencie nemajú rovnakú hodnotu a po pizzi primavera sme uviazli tak dlho na toľkých úrovniach... Poraďte a opravte prípadné chyby ...
Dobré ráno. Urobil som nákup pre "Hlavné jedlo - 184 dolárov" za 19,99 USD. Nikdy som nedostal peniaze. Môj nákup prebehol (pretože v mojom účte Google Play je uvedené, že nákup bol uskutočnený), ale nikdy som nedostal peniaze v hre. Aplikáciu som úplne zatvoril a dokonca som ju „násilne zastavil“ a potom som ju znova otvoril, aby som zistil, či peniaze prišli a nikdy sa tak nestalo. Chcel by som dostať peniaze, ktoré som si kúpil, aby som mohol pokračovať v hre. Bolo to hlavné jedlo za 184 v herných dolároch. Toto sa mi stalo už druhýkrát pri hraní tejto hry. Nemusím vám hovoriť, aké je to neuveriteľne frustrujúce a znepokojujúce. Milujem hru, ale neznášam, keď sa dejú takéto veci. Môže mi prosím niekto pomôcť s touto záležitosťou? - Michele Jenkins
Hrám roky.. Nemôžem sa pohnúť vpred, nemôžem nechať lístok, nefunguje mi to.. Naozaj milujem túto hru, ale ak sa po dokončení úrovne nemôžem posunúť vpred, aký zmysel má skúšať hrať
Som na úrovni 700 a po dokončení úrovne to nekončí. Skúšal som to veľakrát, ale zaseklo sa to. Prosím, skontrolujte tento problém, možno je tam chyba
Milujem túto hru..momentálne uviaznutá na úrovni 111. Myslím, že to môže byť chyba, keď dokončím úroveň, ale nedovolí mi to dokončiť, pretože potrebujem pripraviť určité množstvo jedla, ale hral som to znova a a nikdy sa mi nepodarí pripraviť 4 jedlá, o ktoré sa ma žiada, dokončiť a ísť ďalej.
Hra mi nedá šancu nič zarobiť. Nemôžem zohnať spotrebiče ani nič podobné. Naozaj milujem hru, ale niekedy je sklamaním! Robím prieskumy a nemám na výber niektoré spotrebiče. Príklad mixér/mixér! Ani možnosť. Tak čo teraz? Viem, čo mám robiť, aby som veci získal, ale ako to môžem urobiť, ak to ani nie je možné. Premýšľate o odinštalovaní, nie ste spokojní s odpoveďou Ur!
Najhoršia hra po ubdate hra sa neotvára nehrajte túto hru teraz tiež odinštalujem túto hru
Neustále problémy a vyberanie hotovosti bez udeľovania odmien. Áno aktualizoval som to.
Páčia sa mi časovo obmedzené prázdninové verzie. Kvalita hry sa zlepšila. V poslednom čase som nezamrzol. Ďakujeme za aktualizácie!
Milujem túto hru..ale od 29. júla mi hra nefunguje..neviem, čo mám robiť...skús to prosím skontrolovať..nechcem ju odinštalovať, pretože som si istý, že prídem o všetok svoj postup v hre. ...☹
Úroveň hry sa neotvorí a stále sa načítava zásoba bez otvorenia. Aktualizujem hru bez odozvy..Odinštalujem hru abs sťahovanie znova tiež nie je otvorené Som na úrovni 1470 a hra sa zastavila pri otvorení novej brány
Po odinštalovaní som mal viac ako 1 000 úrovní, potom prišla aktualizácia, rôzne denné úlohy, ktoré si väčšinou vyžadovali prémiové ingrediencie na dokončenie, a hra sa stala platnou za víťazstvo, bez ohľadu na to, ako dobre hráte, úroveň môžete rarley dosiahnuť na jednu hviezdu. chamtivosť zo strany vydavateľov tejto hry
Túto hru hrám 5 rokov a milujem ju!!! Len neznášam, keď dostanem nový telefón, aj keď sa prihlásim pomocou e-mailu, stále ma to začína odznova.
Táto hra je zábavná, ale veľa sa zasekne. Niečo uvarím, pokúsim sa to zdvihnúť na servírovanie a ono mi to nedovolí, takže musím začať odznova a stratím svoje potraviny a mince, ktoré som hrával. Ak sa to bude opakovať, prestanem hrať. Je to frustrujúce.
Hra sa nenačítava, rád hrám túto hru, ale niekedy počas hrania zhasne a vrátite sa na svoju domovskú obrazovku. Takže potom stratíte tie potraviny, ktoré ste práve použili v tejto nedokončenej hre.
Mám rád hru d, ale počítadlo v známkach sa nehromadí, aj keď som už prešiel úrovňou d. opravte pls
Po novej aktualizácii nemôžem hrať hru. Dáva mi bielu obrazovku. Opravte problém.
Hra je takmer nemožná a zvýšenie kúpnej sily je príliš drahé. Začiatok je dovtedy zábavný a pokračovanie je oveľa lepšie.
Dávam tejto hre 5 hviezdičiek, pretože ju hrám tak dlho a hovorím roky... na chvíľu som sa zastavil, teraz som späť. Všetko bolo v poriadku, kým som hru neupgradoval, teraz sa spustí, ale nevidím ju ani nehrám... Prosím pomôžte!!! Potrebujem opravu!!!
Toto bola moja obľúbená hra, ale bol to neustály problém. Dni plynú a hra sa zasekla na obrazovke načítania a nespustí sa. Nakoniec funguje týždeň so svojimi obvyklými chybami a potom znova prestane fungovať. (Buď opravte problémy, alebo dajte odmenu tým, ktorí prehrali).
Túto hru vôbec nemôžem hrať, 4-krát som ju preinštaloval a stále viem, že šťastiu sa táto hra naozaj páčila
Hru som aktualizoval včera a odvtedy ju nemôžem hrať, pretože sa nenačíta žiadna z úrovní?!
Práve som aktualizoval svoju hru, teraz to nefunguje....čo dáva??? Otvorí sa a vyberiem úroveň kliknutím na prehrávanie, potom sa zasekne na miske miešajúcej sa s prútikom
Od najnovšej aktualizácie je pri každom doručení pauza, recepty sa objavia vždy, keď niečo doručím, a spotrebiče prestanú fungovať, kým nepoužijem okamžité zosilnenie dokončenia.
Opravte hru. Nedá sa pohnúť do ďalšieho sveta. Nakoniec stratíte všetky svoje zisky, pretože strávite viac ako 24 hodín bez hrania. Tento problém mám vždy, keď sa sťahujem do nového sveta.
Aktualizácia, reštart atď. atď. Stále problémy so spustením. Som pripravený to prestať hrať.
Odkedy som aktualizoval túto hru, nenačítava sa. Pustí ma to do hry, nechaj ma kliknúť na úroveň, na ktorej som, ale akonáhle kliknem, aby som ju zahral, stále sa načítava. Teraz som na halloweenskej časti, takže ak budem musieť hru odinštalovať, budem musieť začať odznova.