Post by leoforsaresle on Feb 9, 2022 9:42:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené zlato ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Hral som do úrovne 60 alebo tak a žiadna z hier nevyzerala ako reklama, ktorú stále vidím
Páčilo sa mi to do úrovne 15, potom prišli reklamy, OK, čím viac reklám, tým viac odinštalovaných
Len ma to nebavilo. Teraz to, čo som mal na mysli.
Je to v poriadku.
Ak ste ľahko závislý na hrách, nesťahujte......Nedokázal som to dať dole až do úrovne 46. Odolať nutkaniu zabudnúť na bielizeň a hrať viac. O.O
Materiály - Winfa
Brick Ball Blast: 볼 크러셔 아케이드 qszo
Hra sa mi veľmi páči, ale môj problém je, že neustále zamŕza, opravte to, ďakujem.
Hra bola dnes aktualizovaná a teraz sa nenačíta. Ide asi do polovice a zastaví sa.
Keď som odišiel pri hodnotení hviezd, reklamy sa začali hrnúť. 3 hviezdičky za zábavnú hru. -2 pre príliš veľa reklám.
Reklamy ma vyhodia, keď si ich pozriem. Nevadí mi pozerať reklamy na nejakú podporu alebo niečo podobné. Ale keď zatvorí hru a neudelí predmet. Vtedy som odinštaloval.
Zábavná hra na klasiku. Hoci opakovať výbuch tehlovej gule zakaždým, keď prejdete úrovňou, je trochu zvláštne. Ako keď sa povrchne snažím natlačiť nejaké... neviem ako to nazvať. Ako zlá prezentácia Shark Tank alebo niečo také.
Hra je zábavná, ale kvôli nekonzistentnosti som ju musel odinštalovať. Od úrovne k úrovni niekedy položky fungujú - alebo možno nie. Úderné rukavice a rakety nerobia nič iné, len sa odpočítavajú z vášho arzenálu. Tehly a duchovia, ktorí sa striedajú medzi formami, kde ich môžete zničiť, zrazu prestanú fungovať, pretože rám pokračuje. Frustrácia je šialená, pretože tolerujete všetky reklamy a potom to jednoducho vypadne (alebo je to úmyselné prinútiť vás k nákupu). Možno ak to niekedy opravia...
Skvelá hra! ale kupil som si to na odstranenie reklamy ale stale hraju??
Je to to, čo to je. Tento zvláštny zvuk, ktorý hrá, znie veľmi étericky. Trochu strašidelné
Množstvo času, ktoré strávite hraním tejto hry, je absolútne smiešne. Nikdy nezarobíte dosť mincí ani na základy, postup je pomalý po 1000. úrovni, súťaže riadia roboti a PENIAZE, KTORÉ MINUTE, ZA TO NEstoja. Celkovo je hrateľnosť zaujímavá, ale pokrok je odpad.
Je to energeticky založená hra aka paytoplay
Táto hra je zábavná na prvých úrovniach. Bohužiaľ, ako väčšina hier, vyššie úrovne sú smiešne ťažké a vyžadujú sledovanie množstva reklám. Som na úrovni 882 a už nehrám. Aby som v tomto bode prešiel úrovňou, musím si pred začatím pozrieť 30-sekundovú reklamu, potom na konci ďalšie 3 reklamy a použiť prémiovú položku na prejdenie úrovňou. Už to nie je zábava. Znemožnenie prechodu na vyššie úrovne je dôvodom, prečo prestávam hrať veľa hier, vrátane tejto.
Musíte platiť za všetko alebo sledovať 30 sekundové videá medzi všetkým, čo chcete urobiť. Aj za loptičky navyše, pokiaľ nezaplatíte....
Kľúčové úrovne gule majú vlastnú myseľ a neriadia sa žiadnou fyzikou, štandardné úrovne sa príliš neopakujú
to je v pohode.
Dobre 👽
Hral sa dlho, ale po leveli 800 to už bolo nemožné. Hra zakaždým padá a vizuálne chyby sa opakujú.
Milujem to a návykové. Aj keď príliš ľahké. Nikdy som si nemyslel, že to poviem, ale prial by som si, aby hra bola ťažšia. Páčila sa mi hra s výzvou.
Bendy in Nightmare Run Pelihalli ati
Your browser can't play this video. ... Hacknite hracie automaty pomocou iphone; Ceny hracích automatov ... Brick Breaker Intergalactic.
Príliš ľahké. nuda
Zaseknutý na úrovni 1819. Žiadny možný spôsob postupu. Majte veľa nástrojov a mincí. Môžete preskočiť úroveň?
Možná chyba?? Milujem túto hru! Som na tom super závislý. Ale bohužiaľ teraz je tu problém! Vždy používam „sledovať reklamu na +50 loptičiek“, ale posledné 2 dni som videl túto chybu, keď som si pozrel reklamu na 50 loptičiek navyše a keď urobím prvý ťah, 105 loptičiek zhasne a vráti sa ako normálne , ale potom sa číslo zmení zo 105 na 55. Prečo strácam ďalších 50? Určite je to chyba, takže hru stále milujem, ale viac by sa mi páčilo, keby to bolo opravené!
Vyhrali ste v medailových pretekoch 1. miesto a nezískali ste žiadnu odmenu? Veľmi chromý
Celkom zábavný zabijak dobrej chvíle
Bricks VS Balls - Casual brick crusher game. Casual World Studio. 2.8.1. Shooting club 2: Sniper. OGUREC APPS. 14.9.9. Angry Birds Classic.
Celkom dobra hra. Ale len pri lvl 50
Stále mi to berie body. Priblížte sa k 580 a potom na ďalšej obrazovke 200 z nich zmizne😒
Lepšie ako iné hry na rozbitie tehál... musíte niečo zaplatiť, stačí si vziať drahokamy späť z banky. Nepáči sa mi, že banky a drahokamy platia...
Je to skvelý názov strieľačky z tehál. Množstvo rôznych skvele vyzerajúcich loptičiek na odomknutie a ŽIADNE náhodné reklamy. Aj keď existuje reklamná funkcia pre tých, ktorí nechcú míňať peniaze. Výborný nápad!
Zábavná hra, ale želám si, aby sa loptičky dali ľahšie získať, nie každý má peniaze na nákup mincí.
Hra je dobrá, okrem toho, že som nebol schopný rozbiť moje prasiatko, aby som získal mince
Brick Ball Blast: Ball Crusher እንቅስቃሴ ያለባቸው eqnm
Hranie hry
Brick Ball Blast: 볼 크러셔 아케이드 qszo
Dostal som sa tak ďaleko do hry a musel som ju odinštalovať, pretože hra by sa načítala viac
Minecraft sa tu používa ako „motor“, na ktorom bol postavený Car Crusher. Názov pre Android la ... Color Ball Blast je «Pang» s mnohými farbami a číslami.
„Klepnutím sem si pozriete reklamu a získate všetky svoje veci.“ Nie, ďakujem, ťukol som. S polovicou som v pohode, pretože hru len skúšam. Hádajte, čo „NIE, AJ TAK SI MUSÍTE SLEDOVAŤ POP UP“ ILÚZIA VÝBERU BWAHAHA POZRITE TERAZ REKLAMU.“ Pre tých, ktorí stále čítajú, ak aplikáciu nútene zatvoríte a znova otvoríte, nemusíte ju pozerať. Ale to už je staré. Rýchlo.
Treba zvýšiť odmeny za mince, inak by som dal 5 🌟
Keď som sa dostal na úroveň 70, začalo to opakovane padať, ale tých pár dní, čo som to hral, to bola zábava.
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arkády gueb
Ok hra sa mi páči.
sitemap-tag-1.xml
Brick Ball Blast: เครื่องบดลูก อาร์เคด djpm
Zábavná hra na plynutie času. Jedinou sťažnosťou je, že za dokončenie úrovne získate iba 12 mincí. V roku 1200 a výška odmeny zostáva rovnaká. Takže ak sa o to nestaráte, potom je to skvelý čas.
Hra Buggle online - Magic spin garena
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arcade ggs
Taká hrozná hra. Vždy sa to zrúti a vypadne, kedykoľvek vyhrám hru a výzvy vždy ukradnú aspoň 1000 mincí
Ako hrať hru. Už však nemôže hrať mítingy a hviezdne podujatia. Nie sú k dispozícii žiadne ďalšie úrovne. Čoskoro sa odinštaluje.
Milujem túto hru, ale momentálne je na úrovni 315, myslím si, že je to chyba. porazím ho 10-krát a zobrazí sa správa, že mi zostáva 1 lopta a na obrazovke nie je nič. Mám snímku obrazovky, ktorá ukazuje, že na dokončenie potrebuje 6 balónov s iba 5 na obrazovke. Potrebujem to na druhú, aby ste mohli hrať ďalej, prosím a ďakujem